Nortech AS - Alt i Stål

Stålbjelker, søyler, takstoler og andre stålkonstruksjoner til bygg og industri, Nortech kan levere rask og i høy kvalitet i hele Norge. Vi en av landets beste CE-sertifiserte produsenter av HSQ bjelker, med 30 års erfaring. Hos oss prioriterer vi kvalitet og bærekraft i alle ledd.


HSQ

Nortech ble etablert i 1995 som produsent av HSQ bjelker, vi har nesten 30 års erfaring og kompetanse innen stål og sveising. Nortech er EN 1090-1:2009+A1:2011 sertifisert for Lastbærende Konstruksjoner ihht NS-EN 1090-2:2018 opp til EXC3 og ISO 3834-2 sertifisert for smeltesveising.

SØYLER OG BJELKER

I 2016 investerte Nortech i en bor og saglinje, FICEP Endeavour som kan bearbeide rør og profiler opp til HEB1000 – 18 meter. Sagen kan kappe opp til 60 grader begge veier. Bor og frese kabinettet er utstyrt med 3 spindler som arbeider parallelt og hver spindel har et magasin på 6 verktøy. Typisk toleranse er 2mm på 18meter.

Med vår FICEP kan vi levere dragere og søyler med hull, slisser og gjengehull med høy nøyaktighet for enkel montering.

FAGVERK TAKSTOLER

Våre platearbeidere produserer fagverk og takstoler etter tegning. I våre lokaler kan vi montere store elementer, slik som disse fagverkene på 26meter. 

Nortech har også egne lokaler for overflatebehandling og flere samarbeidspartnere for våtlakk, pulverlakk og galvansiering.

ISQ

SPESIAL HSQ

ALT ETTER TEGNING

Nortech har en av Norges råeste vannskjæremaskiner,
en Flow Mach4 waterjet med 3d-hode og skjærebord på 3x14meter. Her kan vi kutte nesten alle typer materialer, opp til tykkelse 250mm. Dynamisk 3D hode med opp til 60 grader vinkel og repeterbar nøyaktighet på 0,025mm. 


SKJÆREVERKSTED

Nortech har en at Norges lengste brennebord på 4x60meter med 3 uavhengige CNC-skjæremaskiner, hver utstyrt med 5 brennerhoder. Vi kan gasskjære plater opp til tykkelse 250mm.  

Overflatehandlede plater

Slyngrenset 150mm stål

Vannskjært Armox

BÆREKRAFT I FOKUS

Det er viktig for oss på Nortech å bidra til det globale dugnadsarbeidet for å bevare naturressurser. Bærekraft og ombruk er en sentral del av alle anskaffelses rutiner. 

Deler av lagerplassen på 23 mål er dedikert til Ombrukslager fra tidligere prosjekter. Ved bruk av disse varene sparer vi ikke bare miljøet, men reduserer både kostnad og leveringstid